Na ndiqni në:

Gostivari

Aksion në Gostivar dhe Tetovë – Kanë vozitur të pirë, do të paguajnë “gjoba” të trasha dhe do të mbeten pa leje

Botuar

  • македонски јазик

Mbrëmë 4/5 Dhjetor 2021, zyrtarë policorë të SPB Tetovë kanë zbatuar aksion kontrollë të shoferëve, sa dhe a i drejtojnë veturat nën ndikimin e alkoolit.

Në koktrollën janë zbuluar dhe sanksionuar gjithësej 29 shoferë të dehur (Tetovë-23 dhe Gostivar-6). Dy nga shoferët e sanksionuar kanë pasur deri 2 promil alkool në gjak.

“Të gjithë shoferët-shkelës menjëherë janë shkyqur nga komunikacioni, ju janë përgatitur parashtresa të parapara me ligj dhe do të ballafaqohen me gjoja, të cilat për këtë lloj shkeljeje lëvizin nga 225 deri 325 euro në vlerë monetare denarë, kurse dy shoferë të cilët kanë refuzuar të testohen për alkool me gjoba deri 500 euro. Përveq kësaj, të gjithëve u pason masë marrje e kohore e lejes nga 3 deri 12 muaj.”, njoftoi policia.

SPB Tetovë bën apel deri te shoferët të mos ulen pas vollanit nln ndikimin e alkoolit dhe ta vendosin në rrezik sigurinë personale dhe sigurinë e pjesëmarrësve të tjerë në komunikacion, kurse edhe në periudhën në vazhdim planifikon kësi lloj aktivitete kontrolluese, që duhet të kontribuojnë për siguri më të madhe trafiku në në rrugët e rajonit Tetovë-Gostivar.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

ANKETIMI

По кој модел на настава треба да започне второто полугодие во училиштата?

Резултати од анкетата

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена