fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Është shpallur konkursi për regjistrim në shkollat ​​e mesme në shkollat ​​e Gostivarit, gjithsej 1.357 vende.

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot e shpalli Коnkursin për regjistrimin e nxënësve në shkollat ​​e mesme publike për vitin akademik 2022/2023. Sipas konkursit në katër shkollat ​​e mesme në Gostivar janë paraparë gjithsej 1.357 vende për semimaturanët, që është një rënie prej rreth 200 krahasuar me vitin e kaluar.

Në Konkursin e shpallur renditen kushtet për regjistrim dhe kriteret për përzgjedhjen e nxënësve, dokumentet e nevojshme për regjistrim, lëndët nga arsimi fillor që janë të parapara në kriteret e renditjes së suksesit të nxënësve, afatet e aplikimit dhe udhëzimet për zhvillimin e konkursit.

Aplikimi i parë për nxënësit do të jetë më 14 dhe 15 qershor 2022, aplikimi i dytë më 21 dhe 22 qershor 2022 dhe aplikimi i tretë më 28 qershor 2022.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена