fbpx
Na ndiqni në:

Maqedoni

Ka filluar pagesa e ndihmës sociale

Botuar

  • македонски јазик

Sot ka filluar pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe civile për muajin shkurt të këtij viti, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Për të shmangur bllokimet para bankave dhe për të mundësuar mbrojtje më të madhe të përfituesve të ndihmës financiare në kushte rreziku nga virusi KOVID-19, siç thuhet në njoftim, pagesa do të bëhet në 2 grupe:

  • 03.03.2022– А, B, V, G, D, Gj, E, Zh, Z, X, I, J, K, L, S;

  • 04.03.2022– М, N, Nj, О, P, R, S, Т, Q, U, F, H, C, Ç, Xh, Sh.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена