fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Në Gostivar 31 rast të gripit javën e kaluar

Botuar

  • македонски јазик

Në periudhën 6-12 dhjetor në vend janë paraqitur 134 raportime të të sëmurëve me grip, që është një rritje në krahasim me sezonin e kaluar për 90.

Nga Instituti i Shëndetit Publik informojnë se pacientët janë nga: Dibra – 58, Gostivari – 31, Ohri – 17, Tetova – 16, Kumanova – 10 dhe Prilepi – 2.

Përsa i përket shpërndarjes në moshës, 62 persona janë të moshës 15-64 vjeç, 36 tek fëmijët e moshës 5-14 vjeç, 27 janë të regjistruar tek fëmijët 0-4 vjeç dhe 9 persona mbi 65 vjeç.

Në sezonin 2021/2022 numri i përgjithshëm i të sëmurëve është 643 që është 2.5 herë më shumë krahasuar me të njëjtën periudhë të sezonit të kaluar.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена